Beste Restaurants sluis

Sluis is een klein vestingstadje in West-Zeeuws Vlaanderen, provincie Zeeland. Rond 1280 is het gesticht. Sluis ligt aan zee en was dan ook een belangrijke plaats gedurende de Tachtigjarige Oorlog en in die tijd langdurig in Spaanse handen. Het heeft zodoende een rijke historie met als bezienswaardigheid het Stadhuis. Dit heeft een belfort; een versterkte toren met daarbovenop vier naar Belgisch voorbeeld gebouwde hoektorentjes.

Er is veel te doen in Sluis en in de zomer loopt het vol met toeristen. Naast activiteiten als wandelen, (water)fietsen en winkelen, kun je er heerlijk eten. Sluis heeft vele, gezellige en uitstekende restaurants. Als je in Zeeuws Vlaanderen op vakantie gaat, kun je je beste slowcooker, beste slowjuicer en beste koffiezetapparaat wel thuislaten.

Beste restaurants in Sluis

Afgaand op de reviews van consumenten die op Tripadvisor achtergelaten worden kun je concluderen dat Sluis niet alleen vele restaurants rijk is maar ook dat er grote keuze is aan keukens. Er zijn meer dan honderd restaurants in Sluis.

Restaurant de Vijverhoeve staat met ruim 200 beoordelingen en 5 sterren, het maximum, bovenaan de lijst van beste restaurants in Sluis. Je krijgt er gegarandeerd een heerlijk gerecht. Ook vegetariƫrs en mensen met een glutenvrij dieet kunnen er terecht. Vlak daaronder staat met ruim 240 beoordelingen en 4,5 sterren Grill Restaurant Passie. Hier wordt internationaal en Nederlands gekookt. Dit restaurant is goedkoper maar dat proef je niet. En ook vegetariƫrs kunnen hier uitstekend eten. Op nummer 3 staat Barsa, een steakhouse met Europese en internationale grill en barbecue gerechten. Meer dan 200 beoordelaars gaven aan naast het eten, ook de bediening zeer te waarderen.

Wil je toch liever niet uit eten gaan, dan kun je aan de slag in je vakantiewoning. De beste slowcooker en de beste slowjuicer komt dan goed van pas. En een kopje koffie uit je eigen beste koffiezetapparaat, smaakt toch het lekkerst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *