Afvallen in Sluis

Ben je op zoek naar een leuke bestemming om een weekendje er heerlijk tussenuit te gaan? Sluis in Zeeland is dan altijd een goede bestemming. Je krijgt een echt vakantiegevoel zodra je Zeeland binnenrijdt, en aan de kust arriveert, begint je mini-vakantie. Maar wist je dat je hier ook prima kan vertoeven als je bezig bent met afvallen?

Afvallen is een goed voornemen

Elk jaar start met goede voornemens, en vele van ons hebben afvallen wel op dit lijstje staan. Waarom keert dit voornemen elk jaar weer terug? Aan het begin van het jaar ben je erg gemotiveerd, en start je vol goede moed aan het rondje sportschool en gezond eten. Maar na enkele weken heb je geen zin meer, en laat je langzaam maar zeker het goede voornemen varen. Wil je jouw goede voornemen deze keer wel laten slagen? Lees dan snel verder hoe dit gaat lukken in Sluis.

Bewegen in Sluis

Wanneer je start met het uitvoeren van je goede voornemen om af te vallen, is Sluis de een uitstekende bestemming. Ten eerste kan je op Sluis heerlijk fietsen en wandelen. Hierdoor kom je makkelijk aan een paar uur beweging per dag. En bewegen is altijd goed in het afvalproces. Uit onderzoek is gebleken dat als je minimaal een half uur per dag beweegt dit ten goede komt aan je conditie. Maar dat het ook goed is voor bijvoorbeeld je hart. Tot slot krijg je door te bewegen ook een opgeruimd hoofd. En dat werkt weer prettig voor je humeur.

Gezond eten in Sluis

Bij afvallen hoort nu eenmaal ook gezond eten. En waar beter kan je dit doen dan op Sluis? Wanneer je een weekendje weggaat, horen daar ook gezellige etentjes bij. Je gaat naar een restaurant en bestelt daar de heerlijkste gerechten. Wist je dat je ook bij het uiteten gaan, hele gezonde keuzes kan maken. Denk aan een heerlijke salade met verse vis (aanrader!), maar je kan ook een reguliere maaltijd bestellen en de sauzen apart laten serveren. En in plaats van frietjes wat groente erbij bestellen, zodat je toch vol raakt.

Door het maken van een paar slimme keuzes, zal je afvallen, ook op Sluis. Voor meer tips verwijs ik je naar de website van Onsbestedieet. Hier vind je onder andere kookboeken en apps voor je telefoon als hulpmiddel bij het afvallen. Succes!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *